Lakiasiaintoimistosta asianajotoimistoksi

Lakiasiaintoimistona aloittanut Pekka Lindberg Ky on perustettu vuonna 1994. Suomen Asianajoliittoon kuuluvana asianajotoimistona toimintaa on harjoitettu vuodesta 2000 lähtien. Asianajotoimistomme on sijainnut koko toiminta-aikansa samassa osoitteessa Vihertiellä Vantaan Martinlaaksossa. Palvelemme Vantaalta koko Suomen alueelle.

Kysytty velkajärjestelyasiantuntija

Helsingissä vuonna 1953 syntynyt asianajaja Pekka Lindberg on kysytty velkajärjestelyasiantuntija osallistuen aktiivisesti erikoistumisalansa kehittämiseen ja koulutukseen. Vuosina 2005 - 2014 hän toimi valtakunnallisen Velkaneuvonta ry:n puheenjohtajana. Velkajärjestelyasiantuntijana Pekka Lindberg on ollut kysytty luennoitsija mm. Lakimiesliiton, Kilpailu- ja kuluttajaviraston, Takuu-Säätiön ja Velkaneuvonta ry:n järjestämissä koulutuksissa.

Tavoitteena yrittäjän toimintakyvyn palauttaminen

Pekka Lindberg on suorittanut Helsingin Yliopistossa Helsingin hovioikeuspiiriin laatuhankkeena toteutetun insolvenssioikeuden opintojakson, jonka tuloksena syntyi tieteellinen kirjoitus Yrittäjä rehabilitaatiomenettelyissä (2006 - 2007).

Yrityksen maksukyky ja strateginen johtaminen -hanke

Pekka Lindberg on osallistunut yhteistyökumppanina Tekesin ja yhteistyökumppaneiden rahoituksella vuosina 2008 - 2010 toteutettuun Vaasan yliopiston ja Helsingin kauppakorkeakoulun/Aalto yliopiston yhteishankkeeseen Yrityksen maksukyky ja strateginen johtaminen.

Ota yhteyttä - Asianajotoimisto Lindberg Pekka Ky palvelee Vantaalla

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa